Pumptrack Urban Sportpark Eindhoven

Deze gloednieuwe pumptrack op het Urban Sportpark in Eindhoven is wegens de hoeveelheid animo vervroegd open gegaan. De Pumptrack is een van de grootste van Nederland met een maximaal hoogteverschil van drie meter. Het definitieve ontwerp is tot stand gekomen in een ontwerpproces samen met gebruikers, buurtbewoners en andere betrokkenen. In december 2020 ging de eerste schop in de grond en in het voorjaar van 2021 werd de pumptrack defintief opgeleverd.

Deze asfalt pumptrack bestaat uit een Pumptrack (blauw) en een Jumpline (rood). De pumptrack is een gesloten ronde van 230 meter. Deze track is voor gebruikers van alle niveau’s. De jumpline heeft een begin en een finish en heeft een totale lengte van 180 meter en is voor de meer ervaren gebruikers.

3.8 (5)
410m
Pumptrack Urban Sportpark Eindhoven

Vrij toegankelijk
Bouwjaar mei 2021

Halvemaanstraat 130
5651 BR Eindhoven

Routebeschrijving

Scores en recensies

3.8 · 5 recensies

Geef jouw score

Jouw score*

 1. Tom gaf deze baan
 2. Wilbert de Ridder gaf deze baan
  Leuke baan. Ik ben fan van de jumpline. Met de Red Bull qualifier ben ik in elk geval.
 3. Stijn gaf deze baan
  Goed uitdagende baan die er mooi bij ligt. Erg genoten
 4. Anoniem gaf deze baan
 5. Fam. Richardson gaf deze baan
  Wat een uitdagende baan. We waren prettig verrast. Bovendien hing er een goede positieve sfeer waar jeugd elkaar stimuleert....En wat bijzonder dat er nog zoveel meer aan buitensporten te doen is. Reden geen 5 sterren...het mag altijd groter ;-)