27 oktober 2022

Nieuwe pumptracks in 2022

Ook in 2022 zijn er weer veel nieuwe pumptracks gebouwd én geopend. In dit nieuwsbericht nemen we je mee in de nieuwste pumptracks van Nederland en vertellen we je op welke locaties we dit jaar nog nieuwe tracks verwachten!

Pumptrack Watersley

Deze spiksplinternieuwe pumptrack van maar liefst 330 meter was in juli het decor voor het BAM Open NK Pumptrack 2022. De pumptrack ligt op het besloten terrein van Watersley Sports and Talentpark en is daarom niet vrij toegankelijk. Toch rijden op deze vette pumptrack? Word dan Vriend van Watersley.

Benieuwd naar de uitslagen van het NK Pumptrack? Bekijk dit bericht.

Pumptrack Oude-Tonge

De pumptrack in Oude-Tonge is te danken aan een groep enthousiaste jongeren. Zij trokken aan de bel bij de gemeente Goeree-Overflakkee. Samen onderzochten ze de financiële mogelijkheden en een geschikte locatie. Dit resulteerde erin dat er sinds augustus 2022 een gloednieuw pumptrack ligt in Oude-Tonge.

Wil jij ook een pumptrack in jouw gemeente? Bekijk onze pagina ‘een track bouwen‘ en wij helpen jou graag op weg.

Overige nieuwe tracks

Naast bovenstaande pumptracks zijn er ook in Schiedam, Utrecht (Ruigenhoek), Lievelde, Nijmegen (Lindenholt), Apeldoorn, Castricum en Eibergen nieuwe tracks gebouwd.

Te verwachten pumptracks
Momenteel wordt er in Meppel druk gebouwd aan een nieuwe pumptrack. Deze wordt naar verwachting half november geopend. Ook in Dedemsvaart wordt er een nieuwe track aangelegd met een recht stuk van bijna 70 meter. Uniek voor Nederland en ver daarbuiten. Verder worden er in Sluiskil en Middelkerke ook pumptracks afgerond.