24 maart 2021

Het WK BMX komt in 2021 naar Papendal!

In de zomer van 2021 vindt de BMX World Championships plaats in Nederland. Kom met eigen ogen aanschouwen hoe de beste BMX-rijders van de wereld zich lanceren van een 9-meter hoge startheuvel, om vervolgens te proberen elkaar voor te blijven op een baan met vette sprongen en strakke bochten.

Van 14 t/m 22 augustus 2021 vindt de BMX World Championships plaats in Nederland. Het WK wordt een festijn niet alleen voor de BMX-fan maar ook voor het grote publiek en het bedrijfsleven. Naast het WK BMX zijn er maatschappelijke programma’s, muziek & entertainment en diverse side events. Zo maakt het WK BMX onderdeel uit van het Ultimate Urban Festival. Niet alleen #OpPapendal zal in het teken staan van het WK, ook de stad Arnhem is nauw betrokken bij het evenement. Jong en oud kan kennis maken met BMX en andere Urban Sports, lifestyle, muziek en art.

Kom met eigen ogen aanschouwen hoe de beste BMX-rijders van de wereld zich lanceren van een 9-meter hoge startheuvel, om vervolgens te proberen elkaar voor te blijven op een baan met vette sprongen en strakke bochten. Tot dan!

Klik hier voor meer informatie over het WK BMX 2021 op Papendal.